2024 Akdeniz Offroad Kupası ikinci ayağı, Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde coşkulu bir atmosferde gerçekleşti. Kadirli Offroad Spor Kulübü  (KADOFF) tarafından Kadirli Kaymakamlığı, Kadirli Belediyesi ve Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’nın destekleriyle düzenlenen organizasyon, Topraktepe Köyü’nde oluşturulan özel parkurda düzenlendi.

Kadirli Kaymakamı Erdinç Dolu, Belediye Başkanı Mustafa Mert Olcar ve İl Gençlik ve Spor Müdürü Yusuf Çebi tarafından verilen startla başlayan etkinlik, 4 etaptan oluştu. Farklı illerden katılan 32 sporcunun zorlu parkurda kıyasıya mücadele ettiği yarışta, ekipler çamur, rampa, çukur ve virajlı parkurda birinci olabilmek için ter döktü.

Genel Klasman ve sınıf 3 birinciliğini Cumhur Küçükdevlet-Emrullah Gözüboz ekibinin kazandığı yarışta, ikinciliği ve SSV birinciliğini Mehmet Demirel-Fettah Yiğit, üçüncülüğü de Alaaddin Yorulmaz-Mehmet Baki Arpasatan kazandı. Sınıf 2’de Hakan Bilecen-Murat Gültekin ekibinin ilk sırada tamamladığı yarışın Sınıf 4 birincisi ise Rabit Emek-Salih Kolsuz ekibi oldu.