Federasyonumuzun kurulduğu 1992 tarihinden bugüne kadar, ilk kez geniş katılımlı ve kapsamlı bir Çalıştay düzenlenmesine karar verilmiştir. Eylül ayının sonunda düzenlenmesi planlanan bu toplantıya, Türkiye genelinden otomobil sporları kulüpleri, il temsilcileri, üst düzey görevlileri ve sporcular davetlidir.

Çalıştayda; Tüm paydaşlarla birlikte günümüzde otomobil sporlarının bulunduğu konum, sporun gelişmesi ve yayılması için belirlenen sorunlar ve atılması gereken adımların belirlenmesi hedeflenmektedir.

Çalıştay öncesi resmi web sitemizde yayınlanan anket ile; Otomobil sporlarında durum tespiti yapılması amacıyla tüm paydaşlarımızı düşüncelerini bizimle paylaşmak üzere anketimizi doldurmaya davet ediyoruz.

Çalıstayda anket sonuçları analiz edilerek, otomobil sporlarının gelişmesi ve yayılması için belirlenen bu sorunların çözüm yolları tartışılacaktır.

Çalıştay öncesi görevlilerimiz, sporcularımız ve kulüplerimizden otomobil sporları analizimiz için ankete katılımları konusunda destek bekliyoruz. 

Ankete Katılmak İçin BURAYA TIKLAYINIZ